Himmetli İlkokulu

WEB https://himmetli.meb.k12.tr
Adres : HİMMETLİ MAH. ÜMMET UŞAĞI KÜME EVLERİ HIMMETLI ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 53 SAİMBEYLİ / ADANA
VİZYON : Sürekli gelişen, yenilikçi, sunduğu öğrenme ortamları ve öğrencilerinin nitelikleri ile örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Geleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olan donanımlı ekibimiz ve anne babalarla birlikte çocuklarımızı; Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, Kendisini tanıyan, özgüveni gelişmiş, Bilimsel düşünebilen, Yaratıcı, araştırma ve öğrenmeye meraklı, İnsana ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak üzere sürekli gelişen eğitim ve öğrenme ortamları sunmaktır.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Kozan istikametinden saat başı minibüs kalkar
Yerleşim Yeri : HİMMETLİ MAH. ÜMMET UŞAĞI KÜME EVLERİ HIMMETLI ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 53 SAİMBEYLİ / ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 140, İlçe merkezine 17 km
Kontenjan Bilgileri :